home hoodieshop.deBoxershortbedrukken.com

Over ons

Boxershort bedrukken, snel en goedkoop! Gebruik onze Designer. Kies je tekst, foto, logo of ontwerp! Geweldig kado voor mannen.

  • Scherpe opdruk, briljante kleuren
  • Wasmachine-bestendig
  • Vanaf 1 stuks. Geen startkosten
  • Niet goed? 30 dagen ruilen
  • Boxer Service 030 2025 025

| Designer | Druktechniek | FAQ | Over ons |

Welkom bij onze professionale kleding bedrukken webservice!

Boxershort bedrukken, goedkope heren boxershorts en retroshorts bedrukken met je naam, tekst, ontwerp. Vanaf 1 stuks! Boxershortbedrukken.com is onderdeel van onze internationale internet keten van kleding bedrukken webwinkels, waaronder ook het bekende Hoodies.nl.

We hebben vele top webshops in Europa en de VS. We zijn gespecialiseerd in het veilig en snel online aanbieden van eigen kleding ontwerp webwinkels voor het bedrukken van ca. 180 items kleding en accessoires.

 

Gebruik onze unieke Designer voor al je bedrukte kleding, cadeaus en accessoires als hoodies, tshirts, schorten, bekers, tassen, babykleding!

Met deze service zijn onze kleding-webwinkels met de Designer een van de handigste cadeau webshops die er zijn.

Het enige aandachtspuntje is dat nog niet iedereen ons weet te vinden… tell your friends about us!

Ga nu lekker aan de slag om je eigen gepersonaliseerde kleding te ontwerpen!

 

drukkerij en fabriek in Leipzig

 

magazijn

 

Onze missie: creativiteit en fun met kleding met 100% tevredenheidsgarantie

Onze missie is creativiteit en plezier bieden, gericht op het ontwerpen van je eigen kleding en cadeaus. Bij ons kun je goedkoop en snel allerlei items bedrukken, die geschikt zijn als cadeau, of handig zijn in het dagelijkse leven of op je werk, sport, evenement, et cetera.

retroshort bedrukken

 

Kleine en grote klanten

We bedienen graag de particuliere klant, die een T-shirt, schort of ander item wil bedrukken. Ook zijn de grote bedrijven met professionele marketing campagnes bij ons zeer welkom.

We bieden fikse kortingen aan bij afname van meer dan 50 stuks dezelde bedrukte kleding en accessoires. Ook kunnen we bij grote opdrachten op maat inkopen en dan meer keuze leveren dan je de produktenlijn in onze Designer.

We staan graag open voor al je wensen en wij organiseren voor je, internationaal als het moet.

tshirt team

 

Wat vinden klanten van ons?

We krijgen goede recensies. Over het algemeen kwalificeren onze klanten onze kleding items, bedrukkingen, verzending en ruilservice met een 9! Een kwalificatie van zeer goed dus!

 

Marketing, cadeaubonnen en voucher codes

We verzorgen ook campagnes als prijsvragen, kerstpakketten en andere marketing acties met bijvoorbeeld vouchers. We kunnen bijvoorbeeld een campagne ondersteunen met het uitgeven van cadeau bonnen of voucher codes. Je klanten kunnen bij ons dan bijvoorbeeld terecht om zelf een item uit te zoeken en te ontwerpen tot een bepaald bedrag.

Kunnen we je verder helpen? Laat het ons weten!

 

Lekker aan de slag

Nu je eigen item bedrukken! Spreken bovenstaande pluspunten en service ook jou aan? Ga dan nu direct lekker aan de slag om je kleding of cadeau te ontwerpen!

ontwerp nu je boxershort

 

Fotogallerie kleding produktie

atelier

 

 

tshirt maken

 

drukper tshirthit
counter